188体育-188体育网址

ONLINE: Ask the Expert: Facebook的 Live Q&A with Dr. Okun

Join us on Wednesday, March 25 for a live Q&A with our National Medical Director Dr. Michael S. Okun! Dr. Okun will be answering YOUR questions about Parkinson’s disease and the 新冠肺炎 coronavirus, and give you tips about the precautions you and your loved ones should take to stay healthy.

博士。奥肯是佛罗里达州的诺曼fixel研究所的神经疾病和神经科的椅子上大学的书籍帕金森治疗的执行董事,以及作者:和结束帕金森氏新书10个秘密的幸福生活。

如何参与

加盟我们的Facebook的页面上 周三,在中午12:00至3月25日等。不能让它现场直播?视频将被存档,并在贴 www.parkinson.org/coronavirus 在您方便的观看。

活动日期
周三,2020年3月25日
活动时间
12:00 PM。 -1:00 PM。等
活动地点

美国